Prijave na predstavitev POMLADNE ŠOLE SAMOZDRAVLJENJA 2023

Prijave na predstavitev POMLADNE ŠOLE SAMOZDRAVLJENJA 2023

Velikokrat slišim stavek “v teoriji vse vem, neznam pa naprej”. Kje je ključ sem kar nekaj let preučevala in sedaj lahko svoje ugotovitve in modrosti z veseljem podajam naprej ljudem, ki začutijo in so na to pripravljeni.
Veliko ljudi ima nadčutne sposobnosti, vendar ne morejo razviti duhovnosti, nadčutne zavesti. Veliko takšnih ljudi, zboli. Depresije, anksioznosti, avtoimune kronične bolezni, rak….
Zakaj? O tem in modrostih iz svojega življenja ter delovne prakse psihofizičnega in duhovnega dela z ljudmi bom delila v MEGICLINIC POMLADNI ŠOLI SAMOZDRAVLJENJA 2023.
Globinske podzavestne strukture živijo in se razvijajo po svojih zakonih in ne moremo jih nadzorovati, ker se jih ne zavedamo. Človeštvo se bo v prihodnosti moralo soočiti z zelo resnimi problemi in od tega kako jih bomo uspeli rešiti, je odvisna tudi naša prihodnost in prihodnost naših potomcev.
Na splošno so ljudje prepričani, da so naši glavni problemi okoljevarstvo, pandemije…V resnici pa se najresnejše grožnje človeštvu nahajajo znotraj nas.
Današnja znanost je v večini materialistična. Tehtamo, merimo, štejemo. Kje so časi, ko je bil razvit tudi občutek, instinkt. Povezava z nadčutnim se je popolnoma prekinila v novejšem času, ko se je človek posvetil samo še fizičnemu v naravi in stvari smo začeli gledati zelo ozko. Področje, ki ga ima človek za razlog bolezni postaja vse manjše.
Če hočemo prepoznati človeka celostno, ne potrebujemo le znanosti naravoslovja in razumevanja telesa, temveč tudi mentalno in duhovno znanost. To pa dosežemo s sposobnostjo pravilnega razmišljanja.
Vsi smo jasnovidni. Ločimo se samo po sposobnosti razmišljanja in analiziranja ter znanja o človeku in naravnih procesih.
Torej koncept šole je jasen.
Za več odgovorov na vaša vprašanja bom poskrbela na predstavitvi POMLADNE ŠOLE SAMOZDRAVLJENJA 2023, ki bo v četrtek 20.4 ob 20h preko Zooma. Na ta dan bodo potekali tudi vpisi, po ugodnejši ceni.
Prav tako bodo udeleženci deležni popustov za individualne terapije v katere bodo vstopili z drugačnim zavedanjem, kar je ključno in po izkušnjah v moji praksi zelo pomembno.
Šola bo zajemala 4 srečanja preko Zooma in ponudila veliko zanimivih tem obliki predavanj ter psihofizičnih in duhovnih delavnic, nalog, preizkušenj..
Prijave na PREDSTAVITEV sprejemam na :
📞 051648598
✉️megicholistic@gmail.com
📩fb
Z ljubeznijo in spoštovanjem, Megi ❤