Individualne zoom terapije

Individualne zoom terapije

“Če bi razumeli. Da je to čemur pravimo duševna bolezen samo prilagodljiva strategija telesa za ublažitev nevarnosti bi popolnoma spremenilo naš pogled in pristop do nje.”

Obveščam, da sem v preteklih dneh začela z individualnimi terapijami preko spleta.
Zakaj?
Pomembno je da iščemo vzroke in si jih znamo razložiti, kako se razvijejo določeni strahovi, čustva, vzorci obnašanja, bolezni, bolečina… Na individualnih terapijah obravnavamo prav to.
Predavam, ugotavljam in načrtujem ustrezno psihofizično zdravljenje.

Kar ne razumemo in rešimo, potlačimo. Kasneje pa se vrne v še večji obliki.
To je dejstvo, ki obstaja od nekdaj.
In preden delujem v vašem osebnem polju je zelo pomembno, da določene stvari tudi razumete.

♥️‼️OB TEJ PRILOŽNOSTI PA…Dragi moji…

Vabim vas v MegiClinic POMLADNO ŠOLO SAMOZDRAVLJENJA IN ETIKE

Kjer bom delila svoje izkušnje, delo, predavala o psihofizičnih in duhovnih resnicah, učila samozdravljenja, ozaveščala, odgovarjala na vprašanja, pokazala trike za lajšanje psihofizičnih težav zase ali vaše otroke partnerje, starše.
Izboljšanje odnosa do sebe in drugih, razreševali zakaj ne morete naprej, zakaj se vam določene stvari pojavljajo in ponavljajo v življenju.
Dala vam bom zadolžitve. Ugotavljali, analizirali boste…Čakajo nas okrogle mize, razpravljanje in individualni posveti ter priprava na poletni solsticij.

Čaka vas revolucija razumevanja in pravega(že nekoč ugotovljenega) zdravljenja♥️

Primerno je za vsakogar saj bo potekalo preko spleta in je super priložnost za vse, tudi tiste ki niste iz okolice Kobarida ali Vipave.
Za vas bodo pripravljeni tudi popusti za individualne terapije na katere boste 100% pripravljeni in darilce, ki si ga boste definitivno zaslužili. 🥰

Št prijav bo omejeno, da se vam lahko bolje posvetim.

Če te zanima pohiti po info: 🤗
✉️FB
📩megicholistic@gmail.com
☎️051648598

Lp, vaša Megi♥️